Врати Berry тип летящо крило

Врати Berry Най закупуваната врата в европа модел 905З е с достъпна цена с устойчивост и лесна безшумна употреба доказала се във времето

Дизайн изцяло по вкуса и предпочитанията на клиента

Модел 905

С модел 905 можете вие да изберете как да изглежда визията на вашата врата и фасада изцяло по ваш вкус и архитектурен стил.

Вратата е подготвена, за да може вие на място да изберете с
какви материали да я декорирате.


Стоманената конструкция и здрав дизайн позволява всичко това. Може да скриете вратата в фасадата на вашия дом почти незабелязано.

Модел 9053

Модел 9053 разполага с обция за вградена пешеходна врата при необходимост за влизане в гаража не е нужно отваряне на
цялата врата.

Преглед и техника

Стоманени врати

Патент на Hörmann

1 Защита от прищипване

Гъвкави пластмасови лайсни между платното и рамката (без допир на стомана към стомана), както и допълнителни защитни капачки на рамената на лостовете, осигуряват ефективна защита от прищипване.

2 Защитна система с няколко пружини

Ако се случи някоя от пружините да се скъса, останалите гарантират безупречно осигуряване на вратата.

Разстоянието между намотките на пружините е минимално, така че дори и пръстите на дете са максимално защитени от прищипване.

3 Комфортно затваряне

Благодарение на специално оформеното рамо на лоста вратата се дозатваря самостоятелно.

4 Защита от взлом посредством уникална блокировка с въртящо се резе

При този вид заключване ъглите на платното на вратата се фиксират здраво към рамката, което прави повдигането й с лост практически невъзможно.
С лесен за монтиране комплект за дооборудване можете да блокирате вратата допълнително и в посока нагоре.

Hörmann: Кaчество без компромиси

Като единствен производител на международния пазар, групата Hörmann предлага всички важни конструктивни елементи от един производител.

Те се произвеждат във високо специализираните ни предприятия на най- съвременно техническо равнище.

С широката мрежа от дружества за пазарна реализация и извършване на сервизна дейност в Европа, както и присъствието ни в САЩ и Азия, Hörmann е Вашият силен международен партньор за висококачествени изделия. С КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!

ГАРАЖНИ BРАТИ
АВТОМАТИКА
ИНДУСТРИАЛНИ BРАТИ
TOВАРO – РАЗТОВАРНА ТЕХНИКА
ВРАTИ КАСИ

Врати летящо крило

След много завършени индустриални и частни обекти сме готови да откликнем на вашия проект и да Ви предложим качество и индивидуалност.

Ние винаги държим на това, клиента да остане доволен – това е една от най-трудните задачи при постоянно покачващите се стандарти и нови технологии.

Нашите специалисти в монтажа начело с инженерите правят всичко по силите си денонощно да откликнат на всичко това и да се въоръжат с нови технологии и изпитани продукти, за да създадът един Алфа продукт.