Световният лидер Somfy e основана през 1969 година във Франция. Международна група е разположена в 58 държави. В продължение на повече от 50 години Somfy проектира и разработва решения, предлагащи комфорт и сигурност за крайния потребител. Избирайки Somfy, Вие избирате качествените сигурни  продукти за автоматизация.

Централни мотори Centreo

Централни мороти Centreo за задвижване на ролетни врати от Нашите партньори "Somfy" Франция с гаранция от 5 години.

Серията централни мотори Centreo разполага с широка гама от компактни мотори с капацитет за ролетки с тегло от 90кг. до 340 кг.
Двигателите от серия Centreo са с високо качество - отговорят на европейските стандарти. Тих режим на работа. Подходящи за ежедневна употреба на гаражни врати, за дома и охранителни ролетни врати за офиси и магазини. Тествани на работа при температура от -20oС до +55oС.

В комплекта са включени - двигател, електромагнитна спирачка, управление и 1 бр. дистанционно. При прекъсване на електрозахранването моторът може да бъде завдижен с аварийно ръчно управление. С възможност за поръчка на допълнителни аксесоари към моторите. Като представител на "Somfy", разполагаме със складова база за резервни части.

Денонощен сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване в най-кратък срок.

Аксесоари