Ролетни врати

Собствено производство на Охранителни ролетни гаражни  врати 

Нашите гаражни и охранителни ролетни врати са изработени от алуминиеви или стоманени ламели , стоманени омега водачи снабдени с гуми и четки , които дават максимална охранителна защита на затвореното пространство. Осигуряват добро шумо и термоизолация. Балансиращ механизъм  MASINARA , Италия.

Декоративни капаци от гладка ламарина. Всяка врата се предлага в различни размери, цветове и ефекти, за да се съчетава отлично с вашия дом , офис или търговски обект.

За нашите гаражни врати сме избрали автоматика и аксесоари на водещ  световен производител във Франция, фирма „Somfy с 5 години гаранция, които придават и осигуряват надеждност, функционалност и сигурност на Вашите ролетни врати, изработени от “Алфа Дорс ООД” .

Ние от “Алфа Дорс” държим на ефективността и добрата завършена работа, затова не правим компромис в избора на материали, крепежни елементи и автоматизация, залагаме само на водещите производители, затова сме лидери в качеството.

Защо да изберете нас?

Автоматизация и аксесоари

Световният лидерSomfy”  е основан през 1969 година във Франция. Международната група е разположена в 58 държави. В продължение на повече от 50 години Somfy”  проектира и разработва решения, предлагащи комфорт и сигурност за крайния потребител. ИзбирайкиSomfy” Вие избирате качествените продукти сигурни за автоматизация.  

Нашите клиенти преди всичко

Ние от “Алфа Дорс ООД” взимаме размери, изработваме врати по размер индивидуален за всеки клиент. Спестете място и средства без да плащате за нестандартни размери. Ние доставяме, монтираме и обслужваме гаранционно и извънгаранционно с 24 часа сервиз за цялата страна.

Наше собствено прахово боядисване

Ние като Алфа фирма, работим само с продукти с Алфа качество!

Инсталация за прахово боядисване Gema – глобален лидер! Прахови бои Neokem – единствената фирма с подобни ефекти на боите! За цветовете на Вашите врати поддържаме цялата гама по RAL , както и други интересни ефекти – ковано желязо, металик, мат и супер устойчиви полимерни покрития, подходящи за врати в близост до пътищата, които биват третирани със сол, агресивни препарати, боята е устойчива на климата условия и неблагоприятната градска среда, кал, прах, камъчета от движещите се автомобили и други.

Изберете качество предлагано от “Алфа Дорс ООД”.

Видове врати

Тип плътна

 Тип плътна – осигурява 100% сигурност и защита на вашия дом или обект. Без проникване на светлината и видимост от външното лице.

Термоизолирани ламели

   Запълването с пенополиуретанов осигурява изключително добро шумо и топлоизолация.

Тип оплетка

Оплетката е продукт, използван в търговски обекти и офиси, за да има Вашето помещение защита от взлом и да създаде усещане за сигурност на собственика. Също така спомага за по-лесното потушаване на възникнали пожари.

Перфорация

Перфорацията също така осигурява необходимата защита и сигурност на обекта при проникване на светлина и видимост към обекта. Тя може да бъде ситна или едра в зависимост от желанието на клиента.

Стоманени ролетни врати без изолация

Стоманени поцинковани ламели с височина 105 мм и дебелина 0,6 мм с балансиращи механизми със степен на издръжливост  MASINARA , Италия.

Защитен с предпазни велтери за по-безшумно движение на вратата защитават паното от надраскване и пружините от прах и влага.

Секретно заключване  ICSA SERRATURE , Италия. Стоманени поцинковани омега водачи с гумени уплътнения и четки за по-безшумно движение на вратата.

Машинно огънати на абкант конзоли (без заварки) позволява 100% проникване на праховата боя при нанасяне и изпичане, предотвратява появата на корозия по видимите места на конзолите.

Предпазна кутия за кабели-предпазва от атмосферни условия и недоброжелатели.

Стоперите спиращи ватата в горно положение са скрити в омега водачите, придават по елегантна визия и безпроблемна експлоатация. Машинно огънатите пружини позволяващи по-лесна и евтина подмяна при счупване след дългогодишна експлоатация.

Декоративните капаци на ролетките са изработени от гладка ламарина придават по елегантна визия и не позволяват проникването на вода както при капаците от ламели.

Вратата е с прахово покритие стандартен цвят бяло по RAL 9016  с възможност за други цветове по RAL.

Изберете качество предлагано от “АЛФА ДОРС”.

ВАЖНО за нашите клиенти - информация за изработка на нашите врати и на конкурентна фирма

Алуминиеви термоизолирани ролетни врати

Този тип врати имат плавно и меко движение щадящо механизма и мотора и по тиха работа при експлоатация на сравнение със стоманените.

Тези видове могат да наподобяват различни дървесни декори.

Алуминиевите термо ламели с височина 77 мм и дебелина 19 мм осигуряват термо и шумоизолация с балансиращи механизми с висока степен на издръжливост  MASINARA , Италия.

Защитен с предпазни велтери за по-безшумно движение на вратата защитават паното от надраскване и пружините от прах и влага.

Секретно заключване  ICSA SERRATURE , Италия. Стоманени поцинковани омега водачи с гумени уплътнения и четки за по-безшумно движение на вратата.

Машинно огънати на абкант конзоли (без заварки) позволяват 100% проникване на праховата боя при нанасяне и изпичане предотвратява появата на корозия при видимите места на конзолите.

Предпазна кутия за кабели- предпазва от атмосферни условия и недоброжелатели.

Стоперите спиращи ватата в горно положение са скрити в омега водачите, придават по елегантна визия и безпроблемна експлоатация. Машинно огънатите пружини позволяващи по-лесна и евтина подмяна при счупване след дългогодишна експлоатация.

Декоративните капаци на ролетките са изработени от гладка ламарина придават по елегантна визия не позволяваща проникването на водата както при капаците от ламели. Вратата е с прахово покритие стандартен цвят бял  RAL 9016  с възможност за други цветове по RAL.

Изберете качествено предлагано от “АЛФА ДОРС”. 

ВАЖНО за нашите клиенти - информация за изработка на нашите врати и на конкурентна фирма

Гъвкавост

Демонтаж и извозване на старата Ви врата и опция за затваряне на пространството след монтажа на новата, ако има такъв по съвременен начин.

Достъпни цени

Изготвяме оферти по предпочитания за всеки клиент.

След много завършени индустриални и частни обекти сме готови да щракнем върху вашият проект и да предложим качество и индивидуалност.

Винаги оставаме да държим това, клиентът да е доволен – това е една от най-трудните задачи при постоянно покачващи се стандарти и нови технологии.

Нашите специалисти в монтажа начело с инженерите правят всичко по силите си денонощно да отворят всичко това и да се въоръжат с нови технологии и изпитани продукти, за да създадат един Алфа продукт.

0 +
Индустриални обекти годишно
0 +
Доволни клиенти
0 +
Монтажа месечно
0 +
Частни клиенти месечно