Дворни врати

Плъзгащите врати са едно добро решение за дворната част на един домашен или индустриален обект

Предлагаме изработка на конзолни плъзгащи врати с аксесоари на " Beninca Italy" съчетани с индустриален стил във всички цветове по RAL или домашен вариант с пълен от: Вертикални профили (пръчки), "Z" ламел тип "щора", Хоризонтални профили(пръчки),Оградно пано, Затворен тип с пресована ламарина и друди.

Плъзгащи врати от Алфа Дорс с конзолно водене

Плъзгащите конзолни врати конзолно водене-механизъм) са едно ново поколение врати на пазара.

Те нямат водеща релса отдолу (винкел,по който да се хлъзга), а система от колела и колички извън светлия отвор. Така вратата “виси” над светлия отвори.

  • Няма винкел под нея.
  • През зимния период не се налага почистване на водещата релса от сняг.
  • По безшумна работа.
  • Ако вратата е 3м светло, общата й дължина е светлата част плюс 1/3 от дължината й, тоест 4 метра.
  • 30% по-висока цена, спрямо стандартната плъзгаща се върху винкел, но ако разгледаме това, че не е нужен фундамент под нея за релсата, то тя излиза доста по-изгодна.
  • Здрава основа върху която да се анкерират водещите колела извън светлия отвор.

 

Еднокрили и двукрили радиални врати

Могат да бъдат изработени както за дворна врата, така и за портална индустриална врата. Изработката на порталните врати е от поцинковани профили обработени с грунд, боядисани с прахова боя в различни цветове по избор (RAL).

Портални дворни врати - плъзгащи конзолни, еднокрили, двукрили или пешеходна на панти

След много завършени индустриални и частни обекти сме готови да откликнем на вашия проект и да Ви предложим качество и индивидуалност.

Ние винаги държим на това, клиента да остане доволен – това е една от най-трудните задачи при постоянно покачващите се стандарти и нови технологии.

Нашите специалисти в монтажа начело с инженерите правят всичко по силите си денонощно да откликнат на всичко това и да се въоръжат с нови технологии и изпитани продукти, за да създадът един Алфа продукт.