Дворни врати

Конзолните врати са едно добро решение за дворната част на един домашен или индустриален обект

Плъзгащи врати от Алфа Дорс  с конзолно водене

Плъзгащите конзолни врати /с конзолен механизъм/ са едно ново поколение врати на пазара. Те нямат водеща релса отдолу (винкел,по който да се плъзга), а система от колела, ролки и колички извън светлия отвор. Така вратата “виси” над светлия отвори.

  • Няма винкел под нея.
  • През зимния период не се налага почистване на водещата релса от сняг. По безшумна работа.
  • Ако вратата е 3м светло, общата й дължина е светлата част плюс 1/3 от дължината й, тоест 4 метра. 30% по-висока цена, спрямо стандартната плъзгаща се върху винкел, но ако разгледаме това, че не е необходим фундамент под нея за релсата, то тя излиза доста по-изгодна.
  • Здрава основа върху която да се анкерират водещите колела извън светлия отвор.

Предлагаме изработка на плъзгащи конзолни врати с аксесоари на “Beninca Italy” съчетани с индустриален стил във всички цветове по RAL или домашен вариант с пълен от:

  • Вертикални профили (пръчки)
  • Z-ламел тип “щора” с дебела на ламарината 1, 50мм. поцинкована, огъната на абкант
  • Хоризонтални профили (пръчки)
  • Оградно пано
  • Затворен тип с пресована ламарина, термопанел, ламели и други.

Всички врати и огради са от поцинковани материали срещу корозия (стоманени профили, тръби и ламарина) с нанесено прахово покритие .

Еднокрили и двукрили радиални врати

Могат да бъдат изработени както за дворна врата, така и за портална индустриална врата. Изработката на порталните врати е от поцинковани профили обработени с грунд, боядисани с прахова боя в различни цветове по избор (RAL).

Портални дворни врати - плъзгащи конзолни, еднокрили, двукрили или пешеходна на панти

След много завършени индустриални и частни обекти сме готови да откликнем на вашия проект и да Ви предложим качество и индивидуалност.

Ние винаги държим на това, клиента да остане доволен – това е една от най-трудните задачи при постоянно покачващите се стандарти и нови технологии.

Нашите специалисти в монтажа начело с инженерите правят всичко по силите си денонощно да откликнат на всичко това и да се въоръжат с нови технологии и изпитани продукти, за да създадът един Алфа продукт.