Ролетни врати

Наше собствено производство на Гаражни и охранителни ролетни врати

Нашите гаражни и охранителни ролетни врати са изработени от алуминиеви или стоманени ламели , стоманени омега водачи снабдени с гуми и четки , които дават максимална охранителна защита на затвореното пространство. Осигуряват добро шумо и термоизолация. Балансиращ механизъм MASINARA , Италия. Декоративни капаци от гладка ламарина. Всяка врата се предлага в различни размери, цветове и ефекти, за да се съчетава отлично с вашият дом , офис или търговски обект. За нашите гаражни врати сме избрали автоматика и аксесоари на водещия световен производител във Франция, фирма „ СОМФИ“ с 5 години гаранция, които придават и осигуряват надеждност, функционалност и сигурност на Вашите ролетни врати изработени от Алфа Дорс ООД. Ние от АЛФА ДОРС държим на ефективността и добрата свършена работа, за това не правим компромис в избора на материали, крепежни елементи и автоматизация, залагаме само на водещите производители, за това сме лидери в качеството.

0 +
Индустриални обекти годишно
0 M
Доволни клиенти в Европа
0 +
Монтажа месечно
0 +
Частни клиенти месечно

Защо да изберете нас?

Автоматизация и аксесоари

Световният лидер “Somfy” е основан през 1969 година във Франция. Международната група е разположена в 58 държави. В продължение на повече от 50 години “Somfy” проектира и разработва решения, предлагащи комфорт и сигурност за крайният потребител. Избирайки “Somfy” , Вие избирате качествените сигурни продукти за автоматизация.  

Нашите клиенти преди всичко

Ние от Алфа Дорс ООД взимаме размери, изработваме врати по размер индивидуален за всеки клиент. Спестете място и средства без да плащате за нестандартни размери. Ние доставяме, монтираме и обслужваме гаранционно и извън гаранционно с 24 часа сервиз за цялата страна.

Наше собствено прахово боядисване

Ние като Алфа фирма, работим само с продукти с Алфа качество!

Инсталация за прахово боядисване Gema – глобален лидер! Прахови бои Neokem – единствената фирма с подобни ефекти на боите! За цветовете на Вашите врати поддържаме цялата гама по RAL , както и други интересни ефекти – ковано желязо, металик, мат и супер устойчиви полимерни покрития, подходящи за врати в близост до пътищата, които биват третирани със сол, агресивни препарати, боята е устойчива на климата условия и неблагоприятната градска среда, кал, прах, камачета от движещите се автомобили и др.

Изберете качество предлагано от Алфа Дорс ООД.

Гъвкавост

Демонтаж и извозване на старта Ви врата и опция за затваряне на пространството след монтажа на новата, ако има такъв по съвременен начин.

Достъпни цени

Изготвяме оферти по предпочитания за всеки клиент.

Видове врати

Тип плътна

 Тип плътна – осигурява 100% сигурност и защита на Вашият дом или обект. Без проникване на светлината и видимост от външно лице.

Термоизолирани ламели

   Запълнените с пенополиуретанов пълни осигуряват изключително добро шумо и топлоизолация.

Тип оплетка

Оплетката е продукт, използван в търговски обекти и офиси, за да има Вашето помещение защита от възлом и да създаде усещане за сигурност на собственика. Също така спомага за по-лесното потушаване на възникнали пожари.

Перфорация

Перфорацията също така осигурява необходимата защита и сигурност на обекта при проникване на светлина и видимост към обекта. Тя може да бъде ситна или едра в зависимост от желанието на клиента.

Стоманени ролетни врати без изолация

Стоманени поцинковани ламели с височина 105 мм и дебелина 0,6 мм с балансиращи механизми със степен на издръжливост MASINARA , Италия. Защитен с предпазни велтери за по-безшумно движение на вратата защитават паното от надраскване и пружините от прах и влага. Секретно заключване ICSA SERRATURE, Италия. Стоманени поцинковани омега водачи с гумени уплътнения и четки за по-безшумно движение на вратата. Машинно огънати на абкант конзоли (без заварки) позволява 100% проникване на праховата боя при нанасяне и изпичане, предотвратява появата на корозия по видимите места на конзолите. Предпазна кутия за кабели- предпазва от атмосферни условия и недоброжелатели. Стоперите спиращи ватата в горно положение са скрити в омега водачите, придават по елегантна визия и безпроблемна експлоатация. Машинно огънатите пружини позволяващи по-лесна и евтина подмяна при счупване след дългогодишна експлоатация.

Декоративните капаци на ролетките са изработени от гладка ламарина придават по елегантна визия и не позволяват проникването на вода както при капаците от ламели. Вратата е с прахово покритие стандартен цвят бял RAL 9016 с вариант за друг цвят.

Изберете качествено предлагано от АЛФА ДОРС

ВАЖНО за нашите клиенти - информация за изработка на нашите врати и на конкурентна фирма

Алуминиеви термо изолирани врати

Този тип врати имат плавно и меко движение щадящо механизма и мотора и по тиха работа при експлоатазия сравнение със стоманените. Те могат да наподобяват на различни видове дървесни декори.  Алуминиевите  термо ламели с височина 77mm и дебелина 19mm осигуряват  термо и шумо изолация с балансиращи механизми с висока степен на издръжливост MASINARA, Италия. Защитен с предпазни велтери за по-безшумно движение на вратата защитават паното от надраскване и пружините от прах и влага. Секретно заключване ICSA SERRATURE, Италия. Стоманени поцинковани омега водачи с  гумени уплътнения и четки  за по-безшумно движение на вратата. Машинно огънати на абкант конзоли (без заварки) позволява 100% проникване на праховата боя при нанасяне и изпичане предотвратява появата на корозия по видимите места  на конзолите. Предпазна кутия за кабели- предпазва от атмосферни условия и недоброжелатели. Стоперите спиращи ватата в горно положение са скрити в омега водачите, придават по елегантна визия  и безпроблемна експлоатация. Машинно огънатите  пружини позволяващи по-лесна и евтина подмяна при счупване след дългогодишна експлоатация.

Декоративните капаци на ролетките са изработени от гладка ламарина придават по елегантна визия непозволяваща проникването на вода както при капаците от ламели. Врататa е с прахово покритие стандартен цвят бял RAL 9016 с обция за друг цвят.

Изберете качеството предлагано от АЛФА ДОРС.  

ВАЖНО за нашите клиенти - информация за изработка на нашите врати и на конкурентна фирма

След много завършени индустриални и частни обекти сме готови да откликнем на вашия проект и да Ви предложим качество и индивидуалност.

Ние винаги държим на това, клиента да остане доволен – това е една от най-трудните задачи при постоянно покачващите се стандарти и нови технологии.

Нашите специалисти в монтажа начело с инженерите правят всичко по силите си денонощно да откликнат на всичко това и да се въоръжат с нови технологии и изпитани продукти, за да създадът един Алфа продукт.